Лазарь Баранович (1620-1693)
Єсть час для всього - так мудрі казали, Які все в світі на собі пізнали. Єсть час народитись - смертний час чатує, Бог забере в нас - Бог і обдарує.
Час плачу і сміху, час будинки ставить, Час їх і валити, час мовчать і править. Час постить та їсти, спати і кохати - На все на світі треба час тримати.
Як же ми, Боже, час твій повертаєм - Час не марнуєм, як про тебе дбаєм. Час на добру вічність зверни нам, Боже. Ми ж самі дістати вічності не можем.
|