Ов сирун,сирун-инчу мотецар, Сртис гахтникэ-инчу имацар. Ми анмех сиров ес кез сиреци, Байц ду анирав давачанецир.
Ах етэ тэснэм орериц ми ор, Ду манэс галис тэхур у молор. Энкер k дарнам ес ко вштерин, Менак чем тохни им сирац ярин.
Я люблю тебя, милая моя, Не могу прожить без тебя и дня. Без твоей Любви - пустота в душе… Так приди ж, приди на свидание!
|