Перейнятися чи ні, а для чого і навіщо? Хай собі прикмети віщі бовваніють вдалині.
Залишитися удвох, сам на сам, де знов незнане йде розхристаними снами на чолі пересторог.
Втаємничившись у те – непідвладнеє нікому, в котрий раз відчути втому, відсахнутись – А, пусте!
Ссылка на текст произведения
|