Чи то рано читати Коран чи вже пізно чи то рани в Душі чи залізно в зап*ястках яка ж то Негода та де! у Янголів Місті! будем зирити знов на погром мародерів чи відчинимо двері та нумо тікати з цеї Богом забутої хати туди, де вуглики метеоритів лежать на перлистім снігу, де тварини не озвіріли куди не падають стріли тамагавків і скатів, де немає людців-паразитів, де дівчинка з ім*ям хлопчачим піднімає пінгвінів опісля подачі гвинтокрила до Білої Дачі, де лінія горизонту - синя а Сонце - Зірка Печальна нині, влітку, коли думки невпинно течуть до Витоків Світу де дорослі як діти граються ними та лижуть лід і каміння може тут знадобляться уміння будувати зі слів кораблик може пристати до берега тут, Христе-Єзусе-Брате?
Ссылка на текст произведения
|