і хай горить те полум*я вечірнє в старім каміні у кутку кімнати хто думає, що може просто так пізнати таїну цю такий наївний ґрати її невидимі охороняють у латах лицарі на чатах стоїть біля дверей а ми, прибульці, в безкінечних чатах все клямцяєм на клавах як несамовиті витійствуєм, плющем обвиті чарівного солодкого дурману, що зветься просто "Лю моя чарівна леді тебе одну в оцю годину в цьому світі"...
Ссылка на текст произведения
|