коли думки сповільнять хід, коли води рука торкнеться , і кола по воді, і серце, і літачка у небі слід півнереальний, і не слід словами душу хвилювати, бо – осінь, любий, отже – спати, і на колінах чорний кіт мовчанням заколише: шаааа – як шаликом загорне душу… І шию білу. І відкушу кохання перестиглу грушу. І соком протече душа На тіло…
|