3 налиймо в чари трунку... пригуби нечутно – не збудивши, погуби – спочатку тіло, слідом – душу-сливу… бо гріш ціна прогрішенням сумним, бо сумніви і спогади – то дим, бо десь, колись, з невінчаним, з одним прокинусь – світлом повна і щаслива… така ще безборонна – як жита – ламай-цілуй-коси! – коса густа моя. Твоя – прегостра біла криця… Порожні чаші…ще ковточки два… Які шалені золоті жнива! І збудиться на ранок ледь жива Твоя солодка неслухняна киця…
Ссылка на текст произведения
|