"хто був малим, той має пам’ятати" ----------------------Св. Синявський
хто був малим, той має пам’ятати як мліє котик посеред кімнати у колі сонячнім, як кроленята пухнасті гріються у пазусі малого хто був тоді, той має пам’ятати дорогу та калюжі, а в них кораблики з кори... а у саду "вишневім коло хати" два равлики... і їм байдуже, що двоє дітлахів на їх шляху будують міст і буде піст зимовий для них і янголят, що граються на вже зіпрілім листі вони щасливі, бо пречисті як двійко кошенят, що ловлять сонячний промінчик... Амінчик, мила, спи...
©2008 Інґвар Олафсон
|