Відгомоніла осінь золота, спочити лягла в дубині... На горбах, в долині разом з туманом на бобах лежить царівною Перина така м\'яка та все ж, та все ж... ................... На соковитих травах-снах настояний чарівний ранок Ранок-Ра... пора збиратися в дорогу, в дорогу раяну... За рогом та за долиною чи рай, чи пекло льодяне Збирай всі сили і до Бога молись щоб чашу мимо пронесли...
©2004 Ingvar Olaffson
Ссылка на текст произведения
|