Пергамент осіннього листя під пальцями кришиться… Щось та залишиться, як не зітруть зголоднілі мишиці літери жовтих листів…
*
В нірках, де мякопухово тихоякбоговухово точить коріння простору милий кротисько Час Cмокче життя осмосом Хаос разом з Космосом Все надзвичайно просто Ра забирає нас…
*
В теплих лабетах осені осами у желе косами переплетені душі лаштують схованку у переддень зими…
© Copyright: Svyatoslav Synyavsky, 2008
Ссылка на текст произведения
|