пензлик, акварель, папір зайчик сонячний, кімната треба зовсім небагато щоб не стримувать напір талану і дару жити бризки піднімать, сміятись бігти щоб блищали п’яти з хати, в поле, в сонце, в жито... жити, жити, жити, жити * треба просто говорити як ти любиш це волосся ці вуста, туге колосся стану юного, в’юнкого... як кохаєш ту, для кого ти прийшов у світ опівніч і залишився до ранку... * трунок випить до останку до останньої краплини на останнім полустанку цього світу, в цю хвилину все згадати, все простити, відпустить раlomu* в Небо...
*раlomа - голубка
|