Зробити ґлітвейну?
Ти як долетіла, люба?
Пригуб цього трунку.
Не бійся гарячого…
Згуба
не в цьому смаку присмерковім,
Не в цьому світанні,
не в крику півнів оглашеннім,
А в тому,
що крихи любові останні
ми в стилі долоні змітаєм,
порепані пучки цілуєм,
з яких сукровиця сочиться
кохання…
©2007 Святослав Синявський
|