SF5 Дивись (Смотри ) Муз. - А. Секретарьов. Сл.(укр.) – В. Прилипко. Репетиционная запись, декабрь 2008.
А.Секретарев - голос, гитара. Павел Шепета – фортепиано, Максим Гладецкий - контрабас.
Дивись (сл. В.Прилипко)
Дивись, сьогодні ніч стає Такої тихої погоди. Зірки над нами, як народи, І в кожній наше серце б'є.
Дивись, як лізуть чудеса З води - темнющої могили, Та в мене є ще трохи сили, Щоб їм замовити уста.
Дивім'сь, на нас обох дивім'сь, Запам'ятаєм наши лиця, Їм в наших дітях повториться, - Адже сьогодні ніч стає Такоі тихої погоди. Зірки над нами, як народи,. І в кожній наше серце б'є. 1984
Ссылка на текст произведения
|