Блюз "Привіт, Черкаси!" (текст пісні) . Пам'яті Оскара Пітерсона.
Привіт, Черкаси! Схоже, знову втоплюсь в цій безмежній ріці вечорового смутку. На небо дніпровське досхочу надивлюсь, - там пливуть окунці, й телебашта, як вудка. А ось і друзі, - не розпався союз. Ось Лариса, Юрко і Арон на підході. Хтось врубив на балконі сан-луїсівський блюз. Беремо і його, буде нам на нагоді.
Ти сказала мені: "я у хаті отій, що, як птах, до Юнацької кручі припала, прожила б все життя, - (о, надія надій!) - з чоловіком одним", тільки з ким, - не сказала. Але я зрозумів (чи здалося мені), хто у мріях твоїх був отим чоловіком. Але, знаю, Юрко у полон твоїх вій, вже потрапив і там мріє бути довіку.
. 30.12.2007.
Ссылка на текст произведения
|