"Когда я становлюсь океаном" ........................Лідія Т.
коли я обертаюсь на сон синиця в руці обертається в лебедя лебеда стає амарантом, а коноплі над ставом стають лісом, де квітне папороть, де Аліса шукає кролика, а старий Керолл шукає червоний алісум для гербарію і все шито ликом таким невагомим, таким невловимим, бо нікому його важити і нікому ловити окрім маленьких нейронів, які плетуть свої сіті синаптичні, по яких побіжать ендорфіни, і буду я снити у сні галактичними мандрами, тунелями долаючи потенційні бар'єри, то пірнатиму то виринатиму зі сну у сон з Рів'єри та в Кардільєри, від ельфів до фінів, від ерзя до угрів у грі гормональній себе загублю на часину і згину...не зовсім, а так... як в дитинстві коли ми безсмертні були і щасливі...
|