Купіть мій голос! – все, що маю; Я честь і совість вже продав, А розум тихо кочумає, Бо я - пташинка-кнопкодав.
Купіть мій голос солов'їний! - Я тьохну проти, тьохну за, Мене полюбить Україна, Як Сидора його коза!
Купіть мій голос! Я стогранно Його розкрию вам за мить! Хоч бас, хоч тенор! Хоч сопрано - Лиш те, що треба, прищеміть!
Купіть мій голос! Вокс гумана! Вокс популі: я попу - лизь! І кнопу - тись! - і тонни манни В мій дзьобик щедро полились!
Я горло мазатиму смальцем, Щоб голос мій набрав красу, А диригент кивне хоч пальцем - Я ще й яєчок нанесу!
Купіть мій голос - вірний, чемний, Крізь дим, крізь яйця, крізь ганьбу... Ой, ні, про яйця я даремно - На них, здається, ще табу...
21.02.13
|