***
Як йдеш, то йди, тримать тебе не буду. Кохання ремінцем не прив’язати. Не бійся, я не викажу осуди. Ну, а мені не треба співчувати.
Бо я сама тебе жалію дуже, Тому що в кожній жінці, безнадійно, Мене шукатимеш, мій бідний друже. А я лишусь, як завжди – неподільна!
І не висловлюй сумнівів раптових – Розгубленість тобі ніяк не личить. Кинь плутану, вибачливу промову Й біжи мерщій за долею, що кличе.
2014
|