Свiтлий ранок Осiнь Трохи застудила I дощем помила Ще зелений лiс. Розпустила коси, Наче пташка крила, Фарби пiсля зливи Жовтень їй принiс.
Осiнь – то повiя, Має ще коханця, Ти не вiр їй, Жовтню, В цей ласкавий день: Хоч тобi радiє, Зустрiчає вранцi, Ввечерi сьогоднi Листопада жде.
Ta xiбa ж захоче Слухати пораду? Вип'є зла отруту Красень у свiй вiк. Зволожнiють очi, Як побачить зраду, I чекати буде Щастя цiлий рiк.
Песню в авторском исполнении можно послушать http://www.svetkidoma.net/sound/0009/09.mp3
Ссылка на текст произведения
|