Сон чудовий наснився мені, Наче я десь один в далині І куди не поглянь – конопля… Коноплею вся вкрита земля.
Наче я десь у казку попав Я на матінку-землю упав Взяв до рук я листок коноплі І вклонився до неньки-землі.
Я подумав, що я у раю, Я у долю повірив свою Та прокинувсь – нічого нема. І здалось, що життя йде дарма.
Так, дарма йде життя на землі Коли поруч нема коноплі
Ссылка на текст произведения
|