...і коли у відьміну хащу ти потрапиш – така пропаща, вона поглядом рани змаще: ось шолом тобі і “шалом”,
і заварить чайку із м”яти: – так, сестричко, важко кохати, та солдатки ми, ати-бати.. стінка в небо, а ми – чолом...
і в долонях своїх відьмачих заколише тебе, гарячу... відьми теж ніколи не плачуть – відьма теж велике дівча...
і хатинка на курячих лапах сотні літ берегтиме запах, хай на крила той віск накапав, ти лети собі... ти... хоча б..
Ссылка на текст произведения
|