Облиште мене, не торкайтесь, благаю Світ мій змагатися з вашим не може Ваші молитви порожні, о Боже Спокій пошли солов’їному гаю, Що у мені розквіта щохвилини. В браму не стукайте. Місто закрито Вашій облозі його не скорити – Спрагу втоплю я вином із полину... Голод? По що мені голод... ......................Не згине дух мій химерний... ......................Розколоте серце кволо ввіллється в рожеве озерце Сонця, що сіло ...................на Захода спину. Я не загину ..............і вам не скорити мій аутизм... .............Мої двері закриті... Годі картати, ................годі корити Я не загину, ...............я не загину...
Ссылка на текст произведения
|