Ніч неквапно розгортає порцелянові крильцята снів, наврочених чужою долею, що сумом котить, білим колом, чорним колом, місто-Гойя, місто-морок...
Ні, давай-но спробуй знову!
... порцелянові крильцята... місто-зрада, місто-змова, цвіллю вдягнуті калюжі ... снів наврочених. Чужою тінню спогади паплюжить, ... білим колом, ... чорним колом листячко над містом тужить вітер-брате, Місяць-друже...
Ссылка на текст произведения
|