Cріблясту стежку поміж скель цілує Місяць повен за рогом Овен - не пройти – боронить він Святу Мережку із солі та руди…
** Залізна воля не поможе- пісок безкраю Остання крапля дорога коли в пустелі
*** Випадком зустріч на пероні в'юнка та юна зеленоока на полустанку Подруго вірна, Остання осінь, прощай кохана...
**** Питання зупинило блюдце між"Так" і "Ні" між"Ні" і "Так" Замкнулось коло в густім мовчанні Замкнулось коло...
©2005-2007 Ingvar Olaffson
|