О панно Владо, панно Владо, Ви вся - чарівність і принада Для нас, метеликів нічних, Що б’ються об ліхтар кохання А вранці падають в знемозі як попіл сірий... На підлозі зітхання вітру вимітає з кімнати рештки. Рештки Раю, Що не здійснився...
Панно Владо, Згадайте наш політ до мрії І хай щастить Вам, Хай зоріє Над Вами Небо Талану... А я засну І в снах барвистих Із грубих слів Смарагд-намисто Змайструю Вам...
О панно Владо, панно Владо Ви вся чарівність і принада Для душ, що прилетіли На поклик Вашої Краси.
©2004 Автор: Святослав Синявський
Ссылка на текст произведения
|