"Передчуття осінніх холодів Здавались невіддільними від неї…" д.А.
У довгих віях заховався сум В куточках вуст - стара образа… Коли в кав’ярні вперше її стрів Здалась знайомою, То ж пригадалося одразу – «Ми бачились давно, колись, не тут, не в цьому світі… То ж заховай ці ловчі сіті і в замок рідний повернись… Не ти цю птаху вполював, мій Лицарю, на королівських ловах»…
©2007 Святослав Синявський
|