Так просто все: Живи, люби, радій. Нехай несе Політ рожевих мрій. І кожний день, Прокинувшись – всміхнись. Не треба стель, Ти в небо подивись. Земля, вода І яблуневий цвіт – Прекрасне все І шле тобі привіт. Ти душу лиш Свою не закривай, Журбу облиш, Всміхнись і заспівай.
Спасибі сонце, небо і земля. За цю красу, за щебіт солов`я. За цю величну, неповторну мить І пісню, що в душі моїй дзвенить
Навколо все Буяє і цвіте. Відкрий себе, Життя таке просте. Хай дощ іде, А ти гори, не тлій. Так просто все: Живи, люби, радій!
Хай дощ іде, а ти гори не тлій, Так просто все: Живи, люби, радій!
|