Ой, змайданилася Україна, Ой, змайданилася Україна. Грала з сірниками Та себе спалила, Як дитина. Гей, сірниками Гей, догралась, мов дитина.
А в Верховній Раді Ті ж мармиги А в Верховній Раді Ті ж мармиги. Ведуть нас в Європу Без грошей і світла Д'горі дригом. Гей, долиною, Гей, широкою Д’горі дригом.
А на, а на Сході Файна юшка, А на, а на Сході Файна юшка. На сльозах і горі. Без кінця і краю Та петрушка. Гей, очманіла, Гей, божевільна Та петрушка.
Що ж тепер, панове, Нам робити? Що ж тепер, панове, Нам робити? Як нам теє лихо, Що у вікна лізе, Зупинити? Як драні двері, Гей, всі шпарини Затулити?
Будем язиками затуляти. Будем язиками затуляти. Будем балачками Ворогу і лиху дошкуляти. Гей, звідусюди, Гей, добрі люди, Дошкуляти.
Може, заграниця допоможе, Точно заграниця допоможе. Візьме наше краще, А нам подарує Що негоже. Гей, здере краще, А нам те відвалить, Що негоже.
Ой, змайданилася Україна, Ой, змайданилася Україна. Грала з сірниками Та себе спалила, Як дитина. Гей, сірниками Гей, догралась, мов дитина.
|