SF10 Вечір і тополя (Вечер и тополь (в укр. – жен. рода)). Муз., сл.(укр.) - А. Секретарев. Демо-запись, начало 2008г. А. Секретарев и группа "Камышовый кот". Аранжировка – Владимир Войчишин.
. Вечір і тополя. . (текст пісні).
Синій вечір танцює самбу сам, десь у мандрах навчився мулатського танцю. А подільська тополя, кремезна мадам, так не вміє, і заздрить коханцю. Ну а той - чи танцює, чи стежку пряде: все на захід, на захід, на захід, на захід. Впала ніч. У тополі питається: "Де? Де твій милий?" "Подався до ляхів."
Воля і неволя. Бубон і гітара. Вечір і тополя. Яка класна пара. Бо це - життя.
Вечір і тополя. Бубон і гітара. Воля і неволя. Яка класна пара. Бо це - життя.
. 2007.
Ссылка на текст произведения
|