Будувала я хату, Брала білої глини, В синє море задивлялась, Та не бачила піни.
Наливала по вінця, Заглядала й у донця, В синє небо задивлялась, Та не бачила сонця.
Похилилась вже хата, Облупилися стіни. Притулюсь до тої хати, Може з нею й спочину.
Вітер стріху розвіє, Розпороше шляхами, Поховайте ж мене, люди, З усіма гріхами.
2009 на украинском языке
Ссылка на текст произведения
|