Три круки вгорі, Три кроки до палі Три башти сирі Чути рури зридалі.
Маячня Там де часу немає. Маячня.
Розпечений вий Північного вітру Карбує крок вартовий У безодню розмиту
Маячня Там де часу немає. Маячня.
Тепле проміння Замок розітне Мов меч кажана Боже створіння Радісно зітхне Буде весна Всюди весна
Захланні шляхи Занедбані діти Забиті цвяхи В чиїсь долоні розкриті
Он заздрість в рову Чаклує в бур'яні Ненавистю звуть Мури ці окаянні.
Маячня Там де часу немає. Маячня.
Тепле проміння Замок розітне Мов меч кажана Боже створіння Радісно зітхне Буде весна Всюди весна
|