Скнара
Не ображайся, милий, що не хочу Від тебе в хатніх справах допомоги. Не гордість це, не хитрощі жіночі. Даремні зараз всі твої тривоги.
Бо я, мов скнара, кожну мить хапаю, Коли приходиш ти до мене, любий. Тоді нічого в світі не жадаю – Лиш руки відчувать твої і губи.
А ось коли звернуся із проханням Забить гвіздок чи приладнать полицю, Тоді на сполох бий, бо із коханням Недобре щось… І це вже не дрібниці.
2014
|