***
Нас прикули одне до одного, Обручили небесні сили. Викрут задуму надприродного Тільки згодом ми зрозуміли.
А сама б я, авжеж, не схибила – Оминула б такої долі. І ніколи б тебе не вибрала, Як і ти мене – мав би волю.
Та якби ми побрались з іншими, То нещасними б їх зробили. Катували б словами хижими, Наріканнями би труїли.
Тож, знешкодили нас, як путами, Пов’язавши довіку шлюбом. І тепер ми з тобою будемо Разом мучитися, мій любий.
2014
|