Мені небажаної сили Дала природа, Їі несу я у долонях - Це серця врода.
Якщо кохаєш Душі рослину, Не обіцяй Лише половину.
В домівці вилучає промінь Хитання волі, Та в серце прибуває повінь - Знамення долі.
Мені здається, Що весна Мене виховує У снах.
Танцюю в пісенних просторах, Співаю в долі, Використовую, як ступінь Мої бемолі.
Цей спів та танець - Моє кохання, Та в'ються стебла. Душі зростання, Душі зростання, Де в'ються стебла.
серпень 15 - 07.09.2015
|