Райдуга в небі, сонце високо, Де ж ти, мій любий, де ж ти, мій сокол?
Плинуть тумани, та й над ярами, Рідна Вкраїна вкрилась димами.
Нам не хотілось стріться з війною, Злий ворожище горя накоїв.
Діточки плачуть – сліз оченята, А чи ж діждуться воїна-тата?
Райдуга в небі, сонце високо Б’ється за правду, б’ється мій сокол.
А тая правда, як ті тумани, Смуток зневіри сіллю на рани.
В полі мачина, ружа на ганку, Думоньки-думи аж до світанку…
04.05.2015
Ссылка на текст произведения
|