Посмотреть исполнение песни можно здесь - http://www.improvisus.com/klip/klip40.htm
Минають дні, Минають ночі. Яскраві сни…. Кохані очі…
Минають дні Прості хвилини Минають сни Прості
Я так хотіла просто ніжності тепла А я і з ним жила, неначе не жила…
Минають дні, Минають ночі І назавжди Ми будем поруч
Минають дні Прості хвилини І назважди Ми наодинці…
Я так хотіла просто ніжності тепла А я і з ним жила, неначе не жила…
Минають дні, Минають ночі Яскраві сни…. Кохані очі
Минають дні…
Ссылка на текст произведения
|