А доля зглянеться на благання, І обдарує одним-єдиним. І ні кошторису, ні вагання. Із дивним присмаком – кожна днина. Невже – кохання?..
Заплющиш очі – відчуєш спрагу Дале-далекої половини. Жага – така, що померти б ладна За дотик тіні.
Це – божевілля, Господня кара чи дар останній?- кохання вічне; мов злет Ікара, його повстання.
Не відпускай мене вже ніколи, мій чоловіче! Здаля лелека, з-за видноколу, дитину кличе...
Ссылка на текст произведения
|