Veel hilja öösel valge Üks vabatiku aknake: Siin seitsmes laps on sündind Just praegu ilmale.
"Mis, sõber, soovid talle?" Täht küsis teise käest. "Kõik anded juba antud, Ei ma sa üle mäest."
See vaikis tüki aega Ja oli mõtetes, Siis tõe palgel vastas, Tõe häälal kõneles:
"Mis trööstib vaese elu Ja avab iga ust - Tal soovin palju valu Ja palju kannatust!"
|