« Сини мої милі »
Сини мої милі Від рідної хати Злітають у вирій, Як ті соколята, А я до віконця Дивитись на сонце, Чекати онуків Та й, мабуть, багато.
Сини, як дерева, Дуби й осокори, Що листям до неба, Корінням до моря. Мужніють, зростають, З роками худіють, А я посміхаюсь - Не вмерла надія.
Сини, як долоня, Як довга дорога, На них моя доля Написана Богом. Вони молодії Та й я не старий ще, Хай збудуться мрії, Злетять якнайвище.
Синочки вродливі - Продовження батька, Так будьте щасливі, Так будьте багаті. Учіться, працюйте, Казіться, кохайтесь Та хоч ненадовго Додому вертайтесь.
Сини мої милі...
|