Ой Сэ
Отэр Хэрэв Аава
Аль Мизбах Минхат Левав
Цлива Ацмит
Хаим Мин Амавэт
Абильти Нира
Никра Аипуль Баэйхаль
Нигаль Алев Анецхи
Аляэц Сод Лейдат Ахаим
О, Агнец,
возлагающий меч любви
на алтарь приношения сердца...
Самораспятие... - жизнь
из незримой смерти...
Разорвана в храме завеса -
явлено вечное сердце
на древе...
Тайна рождения
жизни...
צליבה - עצמית
אוי שה
עוטר חרב אהבה
על מזבח מנחת לבב
צליבה עצמית - חיים
מן המוות הבלתי נראה
נקרע האיפול בהיכל
ניגל הלב הנצחי
על העץ
סוד לידת החיים