Бо дорога і вітер – це, врешті, одне по суті… Сутінки їх гамують і тихій вечір заколисує втому як дід малечу… і з’являється час озирнутись, повернутись думками додому, де біляве хлоп’ятко з-під печі витягає сувій паперовий, де багато гачечків і літер, де малюнки такі кольорові, де дорога і вітер…
©2008 Святослав Синявський
|