Мій лагідний звіре, осінь спливає повіддям жовтим На тротуари за ніч нанесло листів Саду Я сяду на потяг вранці щоб сон цей забути вкотре… У тмянім купе-барлозі закутаюсь в плед бабусин. Коли перегук рейок навіювать стане спокій, я викличу Дух Сонця, міцніше стулю повіки і помандрую в гори, де серце своє залишив… А тіло моє Зомбі доїде в якийсь Красилів i буде чекати в кнайпі. Воно уже звикло… Мабуть…
©2007 Святослав Синявський
|