Виртуальный поэтический театр Стихофон.ру - аудиокника стихов в mp3, авторская и актёрская декламация. Конкурсы авторов и исполнителей.
Поиск исполнителей:
В избранное
Сделать стартовой
Театр поэзии
Исполнители
Авторы
Стихи в mp3
Обсуждения
MP3 - Top 30
Аудио детям
Наш форум!
Классика в mp3
Моя страница
Вход в театр
Регистрация
Помощь
О сайте поэзии
Введите условия поиска
Web
stihophone.ru
Отправить форму поиска
Наши анонсы:
Наши партнеры:
"Як йдеш, то йди, тримать тебе не буду..."
Исполняет:
Яна Аргун
Автор:
Яна Гнатова
Музыка:
Яна Гнатова
***
Як йдеш, то йди, тримать тебе не буду.
Кохання ремінцем не прив’язати.
Не бійся, я не викажу осуди.
Ну, а мені не треба співчувати.
Бо я сама тебе жалію дуже,
Тому що в кожній жінці, безнадійно,
Мене шукатимеш, мій бідний друже.
А я лишусь, як завжди – неподільна!
І не висловлюй сумнівів раптових –
Розгубленість тобі ніяк не личить.
Кинь плутану, вибачливу промову
Й біжи мерщій за долею, що кличе.
2014
Файл: mp3 695.82Kb
Скачать
Слушателей: 10 (уникальных 10)
Добавить отзыв
От
Сергей Горский
ответить
Гарна писня просто гуд.
Знать бы на якой мови спиваешь?
С почтением пани Яна.
16/08/2014 22:58
От
Яна Аргун
ответить
Дякую, Сергію.
На українській :)
16/08/2014 23:34
<< < 1 > >>